SUZUKI CONNECT

Побезбедно, поповрзано

Подигнете го искуството и задоволството од поседувањето на вашиот автомобил Suzuki на ново ниво на удобност и сигурност со SUZUKI CONNECT. Оваа нова апликација за паметни телефони ви овозможува далечински да следите што се случува со вашиот автомобил во секое време.

SUZUKI CONNECT нуди седум сервисни функции

Преземете ја и инсталирајте ја апликацијата SUZUKI CONNECT на вашиот паметен телефон за да го направите вашето Suzuki автомобилско искуство уште поудобно и поохрабрувачко.

Известување за статус

Известувањето за статус ќе ве извести кога сте го напуштиле автомобилот и сте си отишле без да ја заклучите вратата или сте заборавиле да ги исклучите фаровите или опасностите.
Можете да го проверите и нивото на горивото, опсегот на крстарење и просечната потрошувачка на гориво на почетната страница на апликацијата.

Локатор за паркирани автомобили

Локаторот на паркирани автомобили ќе ја прикаже локацијата каде што е паркиран вашиот автомобил на мапата на вашиот паметен телефон.

Историја на возење

Историјата на возење ви овозможува да ги проверувате и управувате податоците за вашата историја на возење.

Геооградување и
полициски час

Во случај некој друг возач да го користи автомобилот, Geofencing ве известува кога автомобилот ќе тргне или ќе влезе во поставената област во зададениот временски период. Известување за полициски час ве известува кога автомобилот е отсутен по одредено време од поставената област.

Безбедносни известувања

Безбедносно известување ќе се појави на вашиот паметен телефон ако безбедносниот аларм е активиран или ако моторот се запали во време кога не го користите автомобилот.

Предупредувачко светло
Известување

Известување за предупредувачко светло ќе дојде до вашиот паметен телефон кога ќе се запали предупредувачко светло во вашиот автомобил.

Периодично одржување /
Известување за отповикување

Известувањето за периодично одржување ќе ве извести за времето за одржување на вашиот автомобил и исто така ќе ве информира за повлекувања и сервисни кампањи.

Информации